КЦ Београд (СГ Лазаревац) – Уручене донације

Дана 11.05.2023. године Полицијској станици Лазаревац,Полицијској испостави Лазаревац -Сектору прве категорије од стране члана Председниства НСП Петра Лазића уручена је донација од 6 салонских столица које је донирао Независни синдикат полиције и председница Синдикалне групе СГП Батровци Сузана Ранковић, председница Синдикалне групе СПИ Рума Сања Боројевић и члан Надзорног одбора Александар Влајовић.

Намештај је дониран од компаније која сарађује са Независним синдикатом полиције и то компаније   https://www.samedi.rs .

Овом донацијом Независни синдикат полиције жели да покаже да увек помаже своје чланове као и остале запослене у Министарству.

Подсећамо све чланове Независног синдиката полиције,председнике КЦ и СГ,као и чланове самостално,да нам достављају предлоге,идеје или захтеве којима би се побољшали услови рада,наравно у складу са тренутним  могућностима НСП јер ми смо ту због ВАС.

Предлоге можете послати и на е mail nspzavas@gmail.com

Слични Постови

КЦ Шабац – Одржана скупштина СТАБИЛНО ЧЛАНСТВО, ДИСЦИПЛИНСКИ  ПОСТУПЦИ, ПУТОВАЊА…

КЦ Шабац – Одржана скупштина СТАБИЛНО ЧЛАНСТВО, ДИСЦИПЛИНСКИ ПОСТУПЦИ,…

Јуче је у Лозници одржана скупштина НСП КЦ Шабац на којој су осим руководства координационог центра, присуствовали и председници 15 синдикалних…
Састанак Независног синдиката полиције и помоћника министра Луке Чаушића

Састанак Независног синдиката полиције и помоћника министра Луке Чаушића

Данас је у Београду одржан састанак представника Независног синдиката полиције (НСП) и руководства Сектора за ванредне ситуације (СВС). Испред НСП-а, били…
КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз за јунака из рата…

КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз…

КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз за јунака из рата на Косову и Метохији, обраћање Вање Грбића… ВЕЧЕ…