Док нелегитимна фракција НСП-а слави учлањење у организацију заједно са тзв. Синдикатом косовске полиције, СРБИМА СА КОСОВА СКИДАЈУ ТАБЛИЦЕ И НАПЛАЋУЈУ КАЗНЕ!

Према писању домаћих медија, данас је тзв. Косовска полиција запленила таблице Предрагу Милановићу из Косовске Митровице, иако је према његовим речима, аутомобил уредно регистровао пре 10 дана. Након получасовног задржавања, Милановић је морао да плати казну од 150€ уз одузимање таблица, јер су му тзв. косовски полицајци рекли да „не признају споразум о таблицама“.

Можда би нелегитимна фракција НСП-а на челу са Дејаном Стојиљковићем, Ненадом Цветковићем и Југославом Роглићем, могла да „потегне везе“ код својих сарадника из тзв. Синдиката косовске полиције и реше овај проблем. 

Шалу на страну, али имате ли бар мало стида? 

Независни синдикат полиције
Председавајући председништва
Бранко Борић

Слични Постови

КЦ Шабац – Одржана скупштина СТАБИЛНО ЧЛАНСТВО, ДИСЦИПЛИНСКИ  ПОСТУПЦИ, ПУТОВАЊА…

КЦ Шабац – Одржана скупштина СТАБИЛНО ЧЛАНСТВО, ДИСЦИПЛИНСКИ ПОСТУПЦИ,…

Јуче је у Лозници одржана скупштина НСП КЦ Шабац на којој су осим руководства координационог центра, присуствовали и председници 15 синдикалних…
Састанак Независног синдиката полиције и помоћника министра Луке Чаушића

Састанак Независног синдиката полиције и помоћника министра Луке Чаушића

Данас је у Београду одржан састанак представника Независног синдиката полиције (НСП) и руководства Сектора за ванредне ситуације (СВС). Испред НСП-а, били…
КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз за јунака из рата…

КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз…

КЦ Шабац – Братимљење Шапца и Бора, буран аплауз за јунака из рата на Косову и Метохији, обраћање Вање Грбића… ВЕЧЕ…