Аутомобилом ударио полицајца и побегао

Мушкарац Ј.Ј. ухапшен је по налогу Првог основног јавног тужилаштва због сумње да је напао полицајца саобраћајне полиције.

– Наведени напад на службено лице се догодио синоћ када је патрола саобраћајне полиције вршећи службену дужност редовне контроле саобраћаја у Булевару Војводе Мишића у Београду око 3:30 часова зауставила аутомобил „мерцедес“ београдских регистарских ознака – наводи се у саопштењу Првог основног јавног тужилаштва у Београду.

Како се наводи у саопштењу, када је полицијски службеник пришао возилу ради спровођења даље процедуре контроле легитимисања, возач је нагло додао гас, ударио у тело полицајца и бацио га на хаубу, настављајући да вози док је полицијски службеник био на ветробранском стаклу и од брзине спао са возила.

И поред свега тога не заустављајући се осумњичени се великом брзином удаљио у правцу петље моста на Ади. Брзом реакцијом полиције у току истог дана исти је пронађен и лишен слободе, а по налогу тужиоца задржан.

Осумњичени ће у року од 48 часова бити саслушан пред тужиоцем, након чега ће бити донета и одлука о предлогу за притвор.

Извор:Blic.rs

Слични Постови

КЦ Зајечар – Засијала „Башта Балкана“

КЦ Зајечар – Засијала „Башта Балкана“

Минулог викенда у селу Велики Извор надомак Зајечара, одржана је 11. Међународна манифестација “БАШТА БАЛКАНА 2023“. “БАШТА БАЛКАНА“ представља својеврсну манифестацију…
КЦ Београд – У драматичној акцији спашене три особе

КЦ Београд – У драматичној акцији спашене три особе

Јуче су након пријаве пожара у београдском насељу Железник, на терен изашле колеге из ватрогасно-спасилачке екипе града Београда. На лице места…
КЦ Београд – Апартмани на Златибору

КЦ Београд – Апартмани на Златибору

Потписан уговор између НСП СГ Лазаревац и апартмани Долче Каса у власништву Милисав Ђорђевић из Чајетине где ће чланови моћи користити…