Аутомобилом ударио полицајца и побегао

Мушкарац Ј.Ј. ухапшен је по налогу Првог основног јавног тужилаштва због сумње да је напао полицајца саобраћајне полиције.

– Наведени напад на службено лице се догодио синоћ када је патрола саобраћајне полиције вршећи службену дужност редовне контроле саобраћаја у Булевару Војводе Мишића у Београду око 3:30 часова зауставила аутомобил „мерцедес“ београдских регистарских ознака – наводи се у саопштењу Првог основног јавног тужилаштва у Београду.

Како се наводи у саопштењу, када је полицијски службеник пришао возилу ради спровођења даље процедуре контроле легитимисања, возач је нагло додао гас, ударио у тело полицајца и бацио га на хаубу, настављајући да вози док је полицијски службеник био на ветробранском стаклу и од брзине спао са возила.

И поред свега тога не заустављајући се осумњичени се великом брзином удаљио у правцу петље моста на Ади. Брзом реакцијом полиције у току истог дана исти је пронађен и лишен слободе, а по налогу тужиоца задржан.

Осумњичени ће у року од 48 часова бити саслушан пред тужиоцем, након чега ће бити донета и одлука о предлогу за притвор.

Извор:Blic.rs

Слични Постови

ОДРЖАНА СВЕЧАНА АКАДЕМИЈА МУП-А Међу званицама и Председавајући председништва НСП

ОДРЖАНА СВЕЧАНА АКАДЕМИЈА МУП-А Међу званицама и Председавајући председништва…

Данас је у Сопоту одржана Свечана академија Министарства унутрашњих послова поводом 220 година битке код Дрлупе из Првог српског устанка, откада…
НСП КЦ Зајечар – Радни обилазак полицијске станице у Књажевцу

НСП КЦ Зајечар – Радни обилазак полицијске станице у…

Делегација Независног синдиката полиције Координационог центра Зајечар, извршила је радни обилазак својих радно ангажованих колегиница и колега у Полицијској станици Књажевац.…
Сретење – Дан државности Републике Србије

Сретење – Дан државности Републике Србије

Сретење — Дан државности Србије је државни празник Србије који се прославља 15. и 16. фебруара, а установљен у спомен на дан када је…