Аутомобилом ударио полицајца и побегао

Мушкарац Ј.Ј. ухапшен је по налогу Првог основног јавног тужилаштва због сумње да је напао полицајца саобраћајне полиције.

– Наведени напад на службено лице се догодио синоћ када је патрола саобраћајне полиције вршећи службену дужност редовне контроле саобраћаја у Булевару Војводе Мишића у Београду око 3:30 часова зауставила аутомобил „мерцедес“ београдских регистарских ознака – наводи се у саопштењу Првог основног јавног тужилаштва у Београду.

Како се наводи у саопштењу, када је полицијски службеник пришао возилу ради спровођења даље процедуре контроле легитимисања, возач је нагло додао гас, ударио у тело полицајца и бацио га на хаубу, настављајући да вози док је полицијски службеник био на ветробранском стаклу и од брзине спао са возила.

И поред свега тога не заустављајући се осумњичени се великом брзином удаљио у правцу петље моста на Ади. Брзом реакцијом полиције у току истог дана исти је пронађен и лишен слободе, а по налогу тужиоца задржан.

Осумњичени ће у року од 48 часова бити саслушан пред тужиоцем, након чега ће бити донета и одлука о предлогу за притвор.

Извор:Blic.rs

Слични Постови

Превара у Сремској Митровици или НАСТАВАК УРУШАВАЊА УГЛЕДА СИНДИКАТА И СРПСКЕ ПОЛИЦИЈЕ У ЦЕЛИНИ

Превара у Сремској Митровици или НАСТАВАК УРУШАВАЊА УГЛЕДА СИНДИКАТА…

Ове недеље је на сајту нелегитимне стране Независног синдиката полиције објављен текст у коме се наводи да је на наводној ванредној…
Саопштење Независног синдиката полиције поводом овонедељне трагедије

Саопштење Независног синдиката полиције поводом овонедељне трагедије

Чекајући да претходна три дана прођу у тишини и болу, док шиптарски терориста не буде ликвидиран, док се нашем Николи не…
Данас сахрањен убијени колега Никола Крсмановић

Данас сахрањен убијени колега Никола Крсмановић

Полицајац Никола Крсмановић, који је убијен у среду увече у Липничком Шору, сахрањен је данас на сеоском гробљу у Јаребицама. У…