Припадници МУП-а учествују у спречавању поплава на југозападу Србије

Због поплава у општини Сјеница изазване изливањем реке Грабовине проглашено је ванредно стање, као и у Пријепољу због изливање реке Лим. На терену су осим припадника јавних служби ангажовани и припадници Сектора за ванредне ситуације и полицајци ради спречавања даљих поплава.

Полицијски службеници нашег министарства су у приправности и у другим градовима јер брину водостаји Рашке, Јошанице и Ибра.

Полицијски службеници граничне полиције ПО Сјеница и руководство Синдикалне групе СГП Сјеница су од раних јутарњих часова на терену са грађанима Сјенице где помажу у борби против поплава. Колеге наглашавају да ће увек бити уз своје суграђане кад год је потребно.

Похваљујемо рад ватрогасаца, полицајаца и свих грађана који још увек помажу на спречавању даљих поплава и позивамо све чланове да се обрате за сваку врсту помоћи у санацији својих објеката.

 

Ваш НСП

Слични Постови

Честитка поводом предстојећих празника

Честитка поводом предстојећих празника

Поштовани чланови, у име руководства Независног синдиката полиције и у своје лично име, желим вам срећан Празник рада уз жељу да…
Ивица Дачић нови (стари) министар МУП-а – НСП ВЕРУЈЕ ЋЕ ИМАТИ ДОБРУ САРАДЊУ СА ДАЧИЋЕМ

Ивица Дачић нови (стари) министар МУП-а – НСП ВЕРУЈЕ…

Данас је мандатар Милош Вучевић објавио имена која ће чинити нову Владу Републике Србије, а нама је свакако најважнија вест да…